FamilyCards - Zakelijke kerstkaarten 2020-2021

Mijn FamilyCards:Email:   
 
Wachtwoord:   
 
 
 
 
Ik ben mijn inlogcodes vergeten.

Zakelijke kerstkaarten


De zakelijke kerstkaarten van FamilyCards kunt u op twee manieren bestellen. U kunt uw bestelling via onze online partner plaatsen. Het is ook mogelijk om uw bestelling te plaatsen bij een FamilyCards servicepunt.

Bestelling plaatsen via online partner:

Op onze website is het mogelijk om de kerstkaart van uw voorkeur online te bestellen via onze online partner. U klikt op de button bestellen via online partner en wordt vervolgens doorverwezen naar kerstkaarten.nl. Daar vult u gegevens is als tekst, lettertype, kleur een aantal. U zal van kerstkaarten.nl een digitale proefdruk ontvangen, na akkoord zal de bestelling voor u worden gedrukt en verzonden. 

Bestelling plaatsen bij FamilyCards servicepunt:

FamilyCards beschikt verspreid over heel Nederland over 1.061 servicepunten. Via een zoekmodule op onze site kunt u op basis van uw plaatsnaam of postcode het dichtsbijzijde servicepunt opvragen. Vervolgens kunt u zelf contact opnemen met het servicepunt. Het servicepunt kan u het kerstboek toesturen en u daarbij adviseren over de verschillende mogelijkheden. U handelt de order rechtstreeks met het FamilyCards servicepunt af. 
     

 

Terug naar Homepage

Bestellen


U kunt op 2 manieren uw  kerstkaarten bestellen.
Sitemap | Disclaimer | © Family Cards 2024